TV/antenneforhold

YouSee

Lejer du én af vores boliger i Hobro by har Hobro Boligforening en aftale med YouSee om en fordelagtig pris på TV grundpakke.
Denne aftale er frivillig og tilmelding er kun gratis ved indflytning.

Der er ikke mulighed for YouSee foreningsaftale i afd. 25, 35, 36, 43 og 44.

Efter at du er flyttet ind er det gratis at framelde sig grundpakken og denne framelding skal ske skriftligt til Hobro Boligforening (udlejningen), evt. på mail
Pakken kan opsiges med 1. md. varsel til den 1. i en måned.

MEN VÆR OPMÆRKSOM PÅ at det koster ca. 600 kr. at tilmelde sig igen, hvis man fortryder sin framelding.

Hvis du har valgt grundpakke og ønsker en større at ændre pakke,  skal du selv henvende dig til YouSee og differencen betales direkte til YouSee.

YouSee kan kontaktes på tlf. 70 70 40 40, eller besøg deres hjemmeside her

Se kanaloversigten fra YouSee

Er der signalproblemer, er det YouSee du skal kontakte.
Du skal være sikker på, at det ikke er dit eget udstyr, der er problemer med, inden du kontakter YouSee, ellers risikerer du en regning fra YouSee.
Klik her for at læse informationer om kabler og stik
Klik her for at læse info fra YouSee vedr. kabler og stik

Fællesantenne
I de afdelinger, hvor der ikke findes aftale med You See, er der monteret fællesantenne. Med fællesantenne kan du se de gratis danske kanaler som f.eks. DR-kanalerne.

Er der tekniske problemer med fællesantennen, skal du kontakte Beboerservice.
Ønsker du andre kanaler end ovennævnte, skal du selv lave aftale med ekstern udbyder.

Hvis du har tilmeldt dig en ekstern udbyder, er det udbyderen du skal kontakte ved ændringer i abonnementet eller support til opsætning m.v.

Klik her for at finde hvilke antenneforhold der findes i din afdeling