29-11-2018
Boligforeningens kontor holder lukket mellem jul og nytår.
Beboerservice har telefonerne åbne som normalt alle hverdage mellem jul og nytår: Se telefontider for beboerservice her
Ved skader i bolig, der ikke kan vente til næstkommende hverdag: se vores akut tilkaldsnumre
15-11-2018
Billedresultat for ista danmark logoBestyrelsen har besluttet at få udskiftet varmemålere i alle de afdelinger, der har forbrugsregnskab. I samme forbindelse skifter vi måler firma fra Brunata til ISTA.

Som noget nyt vil der blive opsat en fugtmåler i hvert lejemål, så beboerne selv kan følge luftfugtigheden i boligen. Derudover vil der også blive opsat en røgalarm.

Klik her for at læse mere om udskiftningen og datoer for udskiftning i din afdeling
12-11-2018
https://yousee.dk/~/media/Images/Forening_og_Erhverv/Billedmateriale/youSee_MidnightGreen_RGB_fuld.ashxPr. 1. januar 2019 reguleres priserne på tv-pakkerne.
I november 2018 vil du modtage brev fra Hobro Boligforening med yderligere information om prisreguleringen på grundpakken.
Priserne er heldigvis ikke det eneste der ændrer sig. YouSee har nemlig valgt at investere i nogle nye og spændende tiltag, som man helt eksklusivt har adgang til via sin foreningsaftale.
Du kan læse mere om disse tiltag og praktiske informationer om  bl.a. kanalomlægning ved at klikke her
24-10-2018
Skift el-leverandør og spar penge hvert år
Hobro Boligforening anbefaler alle sine lejere at skifte fra den nuværende el-leverandør til forsyningsselskabet Vindstød.
Det er dit eget valg, hvilken el-leverandør du ønsker, men Hobro Boligforening har gennem et samarbejde med mæglervirksomheden ProForsyning undersøgt forsyningsmarkedet for
at finde de bedste leverandører til vores beboere.
Læs mere og find link til tilmelding ved at klikke her