Selskabslokaler

PÅ GRUND AF FORSAMLINGSFORBUDDET PÅ MAX 10 PERSONER, UDLEJES BOLIGFORENINGENS SELSKABSLOKALER IKKE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT TIL SELSKABER OVER 10 PERSONER.

Hobro Boligforening har selskabslokaler, som udlejes til beboere og ikke-beboere i forbindelse med familiefest, konfirmation, møder m.m. Selskabslokalerne er beliggende i Fortunaparken og på Smedevej i Hobro.

Fortunaparken:
Der er plads til max. 50 personer. Lokalet udlejes ikke til ungdomsfester.
I selskabslokalet er der et mindre køkken, som ikke egner sig til madlavning. Der findes ikke gryder og pander i køkkenet, så hvis der skal opvarmes mad, skal disse ting medbringes af lejer. Køkkenet har komfur, køleskab og industriopvaskemaskine.
Al henvendelse vedr. leje af selskabslokalet i Fortunaparken, skal ske til Anne Grethe Jørgensen, på tlf. 29 89 56 13.
Pris:
Leje: 800,- + depositum: 300,-

Smedevej 28:
Der er plads til max. 60 personer. Lokalet udlejes ikke til ungdomsfester.
Selskabslokalet er totalistandsat i 2013, hvor der også kom nye borde og stole samt nyt køkken og hvidevarer.
Det er et lille køkken, som ikke egner sig til madlavning til mange personer. Der er stort køle/fryseskab og et ekstra lille køleskab. Derudover er der komfur og industriopvaskemaskine. Der findes service til 60 personer. Der er 2 toiletter tilknyttet lokalet.
For at leje lokalet, skal du kontakte Hobro Boligforening. Vi kan oplyse, om lokalet er ledigt på en ønsket dato. Der udlejes kun til én lejer pr. weekend.
Du er selvfølgeligt velkommen til at komme og se lokalet inden du lejer det.
Når du har lejet lokalet, skal du afhente nøgle her på kontoret, den sidste arbejdsdag inden udlejning.
Ved nøgleafhentning fremvises det rengjorte lokale til lejer og der betales forud for leje + depositum.
Første arbejdsdag efter udlejning, skal lokalet afleveres i rengjort stand. Godkendes rengøringen tilbagebetales depositummet.
Priser:
Beboere og ansatte: Leje: 1.200,- + depositum: 800,-
Medlemmer: Leje 2.000,- + depositum 1.500,-. (Det koster 100,-
at blive medlem)

Reglementet skal overholdes
Reglementet som er hængt op i selskabslokalerne skal overholdes. Samtidig gør vi opmærksom på, at selskabslokalerne skal være rengjort når de afleveres.

Overholdes reglerne ikke, skal man betale for udbedringen, f.eks. rengøring eller ødelagte ting.