Selskabslokaler

Hobro Boligforening har et selskabslokale, som udlejes til beboere og ikke-beboere i forbindelse med familiefest, konfirmation, møder m.m. Selskabslokalet er beliggende på Smedevej 28 i Hobro.

Smedevej 28:
Der er plads til max. 60 personer. Lokalet udlejes ikke til ungdomsfester.
Selskabslokalet er totalistandsat i 2013, hvor der også kom nye borde og stole samt nyt køkken og hvidevarer.
Det er et lille køkken, som ikke egner sig til madlavning til mange personer. Der er stort køle/fryseskab og et ekstra lille køleskab. Derudover er der komfur og industriopvaskemaskine. Der findes service til 60 personer. Der er 2 toiletter tilknyttet lokalet.
For at leje lokalet, skal du kontakte Hobro Boligforening. Vi kan oplyse, om lokalet er ledigt på en ønsket dato. Der udlejes kun til én lejer pr. weekend.
Du er selvfølgeligt velkommen til at komme og se lokalet inden du lejer det.
Når du har lejet lokalet, skal du afhente nøgle her på kontoret, den sidste arbejdsdag inden udlejning eller efter aftale.
Ved nøgleafhentning fremvises det rengjorte lokale til lejer og der betales forud for leje + depositum.
Første arbejdsdag efter udlejning, skal lokalet afleveres i rengjort stand. Godkendes rengøringen tilbagebetales depositummet.
Priser:
Beboere og ansatte: Leje: 1.200,- + depositum: 800,-
Medlemmer: Leje 2.000,- + depositum 1.500,-. (Det koster 100,-
at blive medlem)

Reglementet skal overholdes
Reglementet som er hængt op i selskabslokalet skal overholdes. Samtidig gør vi opmærksom på, at selskabslokalet skal være rengjort når det afleveres.

Overholdes reglerne ikke, skal man betale for udbedringen, f.eks. rengøring eller ødelagte ting.