Nye priser på tv-pakker hos YouSee

12-11-2018
https://yousee.dk/~/media/Images/Forening_og_Erhverv/Billedmateriale/youSee_MidnightGreen_RGB_fuld.ashxPr. 1. januar 2019 reguleres priserne på tv-pakkerne.
I november 2018 vil du modtage brev fra Hobro Boligforening med yderligere information om prisreguleringen på grundpakken.
Priserne er heldigvis ikke det eneste der ændrer sig. YouSee har nemlig valgt at investere i nogle nye og spændende tiltag, som man helt eksklusivt har adgang til via sin foreningsaftale.
Du kan læse mere om disse tiltag og praktiske informationer om  bl.a. kanalomlægning ved at klikke her

Til alle lejere i Hobro Boligforening

24-10-2018
Skift el-leverandør og spar penge hvert år
Hobro Boligforening anbefaler alle sine lejere at skifte fra den nuværende el-leverandør til forsyningsselskabet Vindstød.
Det er dit eget valg, hvilken el-leverandør du ønsker, men Hobro Boligforening har gennem et samarbejde med mæglervirksomheden ProForsyning undersøgt forsyningsmarkedet for
at finde de bedste leverandører til vores beboere.
Læs mere og find link til tilmelding ved at klikke her

Ledig carport og knallertrum

13-09-2018
Der er p.t. en carport ledig i afd. 7 på Brogade.
Den koster kr. 75,00 pr. måned.

Derudover er der et knallertrum ledigt både i Stoldal og i Horsøparken.

Ovenstående kan kun lejes af boligforeningens egne lejere.

Ring og hør nærmere på tlf. 98520088 – tast 2.