Information om Corona situationen:

09-06-2020
Forholdsregler og tiltag hos Hobro Boligforening i forbindelse med Coronavirus (gældende fra 9. juni 2020)

Boligforeningens åbnings- og telefontider:

Administrationen på Smedevej 28:
Kontoret er åbent mandag - fredag fra kl. 9 - 12.
Telefonerne er åbne mandag – torsdag fra kl. 9 - 14, fredag fra kl. 9 - 12.

Beboerservice:
Der er ingen personlig betjening på kontoret i Beboerservice.
Telefonen er åben mandag – fredag fra kl. 8 – 12.

Udenfor åbningstiden i Beboerservice, skal du ved akut skade i din bolig, kontakte vores akut skadeservice:
Polygon på tlf. 72 28 28 19

For at beskytte medarbejdere, beboere og boligsøgende på bedst mulig vis, har boligforeningen derudover vedtaget følgende:

Tiltag og forholdsregler i administration og beboerservice:

Boligforeningen har pr. 9/6-20 åbnet for personlig betjening på Smedevej 28, dog med nedsatte åbningstider. I forkontoret er der lavet følgende tiltag og forholdsregler:
  • Har du tegn på sygdom, skal du blive hjemme. Du må først besøge os 3 døgn efter du er symptomfri.
  • Vi skal holde afstand til hinanden i denne tid. Derfor er det vigtigt du overholder de opsatte skilte og stoplinjer i forkontoret.
  • Brug håndsprit (dispenser er opsat i indgangspartiet), gerne både inden du går ind og når du går ud.
  • Der må max. være 5 besøgende i forkontoret.

Vi anbefaler at man så vidt muligt bruger vores digitale løsninger ved  f.eks. opsigelser, lejekontrakt m.v.
Skal du aflevere breve, lejekontrakter, opsigelser mv. i papirform, skal de så vidt muligt i vores postkasse i indkørslen på Smedevej 28.

I Beboerservice er der vedtaget følgende tiltag og forholdsregler:

• Der skal holdes afstand mellem ansatte og beboere
  • Der er opsat plakater om forebyggelse af spredning af coronavirus i fællesvaskerierne.
  • Ved fraflytningssyn skal der så vidt muligt undgås fysisk kontakt.
  • Fremvisning af boliger i tilbud, kan først fremvises når boligen er tom.
  • Grønt og Blåt team, fortsætter med arbejdsopgaver der kan udføres med respekt for vores forholdsregler.
  • Ejendomsfunktionærerne kører kun ud til indvendige opgaver i lejlighederne som vurderes nødvendige. Servicekoordinatoren sikre at der inden besøget, laves en fast aftale med beboeren om forholdsreglerne.
Vi håber på jeres forståelse for ovennævnte tiltag og forholdsregler og beklager de gener de måtte give.

Pas på hinanden.

Hobro Boligforening

Link til hjemmeside om Corona

Link til ofte stillede spørgsmål om Corona