Hvilhøjvej 1 - 39

Herunder kan du læse om de faciliteter, som er specielle for netop din afdeling:
Du kan læse om: (klik på nedenstående links for at springe direkte til emnet).

Antenneforhold:

YouSee

Alle beboere på Hvilhøjvej har kabeltv fra YouSee.  Du kan ikke fravælge denne ordning, da det er en kollektiv aftale Boligforeningen har lavet med YouSee.
Du kan vælge mellem 3 pakker hos You See. Ønsker du den mindste pakke ”grundpakken”, skal du intet foretage dig. Boligforeningen opkræver helt automatisk for denne pakke månedligt sammen med huslejen.
Ønsker du en større tv-pakke (mellem- eller fuldpakke), bestilles denne direkte hos You See.
Alle henvendelser vedr. spørgsmål til pakker, ændringer, fejlmeldinger, klager m.v., skal rettes direkte til YouSee.
YouSee kan kontaktes på tlf. 70 70 40 40, eller besøg deres hjemmeside her

Vaskeri:

På Hvilhøjvej er der ikke vaskeri. Der er lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler, men du skal selv anskaffe dig dem.

Garage/carport:

Der findes ikke garage/carport i afdelingen.

Haver/gårdareal:

Der hører haver med til boligerne på Hvilhøjvej.
Du skal derfor være opmærksom på følgende:
Når du underskriver kontrakten på leje af en bolig med have, skriver du samtidig under på, at du har vedligeholdelsespligten på haven.
Det er dig, der bestemmer, hvordan haven skal indrettes når du flytter ind, men haven skal passes og vedligeholdes, uanset hvordan du vælger, at anlægge din have.
Der må ikke opbevares større mængder haveaffald og effekter, der kan give lugtgener og rod.
Ukrudt skal regelmæssigt fjernes, så det ikke danner frø/og andet til gene for naboerne.
Græsset skal slås jævnligt.
Træer må plantes, men du skal huske, at de bliver større. Hvis træer bliver for store kan boligforeningen kræve tilbage skæring eller fældning.
Du må gerne anlægge f.eks. en fliseterrasse. Det er altid en god idé, at tage en snak med enten vicevært eller vores inspektør, når du har planer om store ændringer i haven.
Ifølge lejeloven må planter, fliser m.v. ikke fjernes ved fraflytning.
Påbudte hæk højder må ikke ændres af hensyn til helheden.

Internet:

Du bor i en bolig med YouSee kabeltv, Der er mulighed for at oprette en internetforbindelse igennem dem. Du skal selv kontakte YouSee.
Der findes selvfølgeligt også andre former for internetforbindelser, du kan tilmelde dig.
Boligforeningen har intet at gøre, med oprettelse eller vedligehold af disse forbindelser.

Parkering:

Der er parkeringspladser i afdelingen.

Selskabslokaler:

Hobro Boligforening har selskabslokaler, som udlejes til beboere og ikke-beboere i forbindelse med familiefest, konfirmation, møder m.m. Læs mere om Boligforeningens selskabslokaler her.

Telefoni:

Der er installeret mindst et telefonstik i din bolig. Hvis du ønsker at installere flere telefonstik, skal du selv betale for installationen.
Du skal selv tilmelde dig telefoni og er der problemer eller klager vedr. dette, skal du kontakte din udbyder af abonnementet.
Er der problemer med selve telefonstikket eller forbindelsen, skal du kontakte din vicevært.
Du kan frit vælge, hvilken udbyder du ønsker at benytte og om du overhovedet ønsker fastnet.

Renovation:

Klik her for at læse regler om håndtering af affald og renovation